Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fierce - EDC

Brand: Abercrombie & Fitch Cod: pAO002
Variante produs (3):

Descriere

Fierce by Abercrombie & Fitch este un parfum aromat lemnos pentru bărbați. Fierce a fost lansată în 2002 de Christophe Laudamiel și Bruno Jovanovic. Notele de varf sunt din portocale, lamaie, esenta de portocale amare (petitgrain), brad, cardamom si tonuri de mare. Notele de mijloc sunt iasomie, rozmarin, salvie, trandafir și crin din vale. Compoziția este închisă de vetiver, mosc, mușchi de stejar și lemn de trandafir brazilian.

Compoziție

Cap

tonuri de mare, cardamom, portocale, lămâie, brad, petitgrain

inimă

crin de vale, trandafir, rozmarin, iasomie, salvie

Fundație

Lemn de trandafir brazilian, mosc, vetiver, mușchi de stejar, lemn de santal

Produkt je také v sekcích

Brand: Abercrombie & Fitch

Marca Abercrombie & Fitch a fost fondată în 1892. În prezent, Abercrombie & Fitch ofera sport casual pentru tineri. Cu toate acestea, nu numai acest interval de Abercrombie & Fitch acum complet și parfumuri. Bărbați și femei parfumuri Abercrombie & Fitch sunt concepute pentru iubitorii de eleganță tineresc, abordare activă și pozitivă față de viață.

Abercrombie & Fitch
zile
:
ore
:
minute
:
secunde