Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Acqua di Gio Profumo - EDP

Brand: Armani
Giorgio Armani prezintă pentru prima dată pe piața di parfum Acqua Gio în 1996. Aproape 20 de ani mai târziu, vine vestea că poartă numele de Acqua di Gio Profumo. Aroma este elegant, aerisit și… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Giorgio Armani prezintă pentru prima dată pe piața di parfum Acqua Gio în 1996. Aproape 20 de ani mai târziu, vine vestea că poartă numele de Acqua di Gio Profumo. Aroma este elegant, aerisit și profundă, în același timp. Symolizuje puterea valurilor care spală stânci masive la mare.

Parfum Acqua di Gio Profumo este apa, aromat, lemnos și compoziție picant pentru care stă, ca și în original, Alberto Morillas.

Fața de parfum este Jason acestui Morgan.

Parfum a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

note marine, bergamot

inimă

salvie, rozmarin, geranium

Fundație

insence, patchouli

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde