Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ahead - deodorant

Brand: STR8
Parfum STR8 marca STR8 impresioneaza deja cu designul si uimeste feriga de lemn. Capul tău va provoca farmecul bergamotului, inima tonurilor de salvie. Baza este realizată din lemn de cedru, care… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum STR8 marca STR8 impresioneaza deja cu designul si uimeste feriga de lemn. Capul tău va provoca farmecul bergamotului, inima tonurilor de salvie. Baza este realizată din lemn de cedru, care completează perfect compoziția parfumului. Ca rezultat, el devine o parte integrantă a fiecărui om care își propune obiectivul.

Parfumul a fost lansat în 2018.

Compoziție

Cap

bergamot

inimă

salvie

Fundație

lemn de cedru

zile
:
ore
:
minute
:
secunde