Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lyric Woman - EDP

Brand: Amouage
Liric din Amouge este parfum floral oriental pentru femei. tonuri dulci care impresionează nu numai simțul mirosului. Acesta este compus din bergamot, nucșoară, scorțișoară și ghimbir. Inima apoi a… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Liric din Amouge este parfum floral oriental pentru femei. tonuri dulci care impresionează nu numai simțul mirosului. Acesta este compus din bergamot, nucșoară, scorțișoară și ghimbir. Inima apoi a crescut, Angelica Wild, iasomie, ylang-ylang, geranium și rădăcină orris. Baza este lichen de prun, mosc, note lemnoase, paciuli, vetiver, lemn de santal, boabe de Tonks, vanilie și tămâie.

Parfumul a fost lansat în 2008.

Compoziție

Cap

bergamot, nucșoară, scorțișoară, ghimbir

inimă

Rose, Wild Angelica, iasomie, ylang-ylang, geranium, rădăcină orris

Fundație

Lichen de prun, mosc, note lemnoase, paciuli, vetiver, lemn de santal, boabe de Tonks, tămâie, vanilie

Parametrii

Origine
Arabă și orientală