Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading
loading
 

+Filtru

Preț
+ -

leilei

OdDolei

Ascunde

Parfémy niche
+-

Șterge

Ape de parfum

Svět vůní je dokonale podmanivý. Snadno mu podlehnete. Zamilovat se do opojné vonné esence není vůbec složité. Záleží pouze na vás, zdali najdete vůni svého života, nebo budete naopak preferovat různé vůně pro různé příležitosti. Zkuste parfémovou vodu. Nabídne vám dlouhotrvající vůni, který s vámi doslova splyne. Parfémová voda obsahuje 8-15% vonné kompozice. To zajistí příjemně intenzivní vůni a dokonalé propojení všech složek. Nechte se zlákat. Parfémové vody jsou návykové. Je jedno, zdali zvolíte novinky, bestsellery, nebo testery.

+-Filtru

740 produse

Sortează după:

în sus

Indiferent dacă alegeți apă de parfum preferată, bestsellere, o noutate sau un tester, cu siguranță veți fi mulțumiți. Apa de parfum, datorită intensității sale, este excelentă seară și momente festive.

Apele de parfum sunt parte indispensabilă a lumii încântătoare a aromelor. E suficient să miroșiți. Apa de parfum conține 8-15% de compoziție de parfum. Acest raport garantează o prospețime plăcută, un miros de lungă durată și o amestecare perfectă a tuturor esențelor. Aceasta proporție este a doua cea mai puternică variată de arome imediat după parfum. Lăsați-vă seduși.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Produse de marcă
și originale
x