Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aqua Kiss - spray de corp

Brand: Victoria´s Secret Cod: pVS032
Variante produs (1):

Descriere

Aqua Kiss de Victroria´s Secret este un parfum senzual floral pentru femei. Se compune dintr-o combinație de tonuri dulci și de mare, împreună cu margarete, musetel, miere, floare de prune și aloe vera.

Acoperiți-vă într-un voal misterios plin de senzualitate.

Compoziție

Cap

mușețel, aloe vera, tonuri dulci, frezii, tonuri de mare, margarete, floare de prune

inimă

-

Fundație

-

Produkt je také v sekcích

Brand: Victoria´s Secret

brand - Victoria Secret a apărut pe piață în 1977 în San Francisco, California. A fost fondat de Roy Raymond. Compania este axat în principal pe lenjerie intima si produse cosmetice. Alegerea materialelor și se potrivesc a fost un punct de pivot. Datorită calității și eleganță, brand-ul a câștigat încrederea și aprecierea unei clientele largi. În 1982, Secret Roy Raymond marca Victoria vândut la The Limited. Această tradiție a continuat și a extins producția de pantofi, haine și parfumuri. Toate aceste serii sunt transforma rapid în popularitate, încă lenjerie de corp și cosmetice. Treptat, a început să Victoria Secret produc, de asemenea, ochelari de soare, accesorii de moda si costume de baie. La fel ca toate produsele de la marca Victoria Secret, iar parfumurile sunt o celebrare a frumuseții feminine, sexualitatea si excitare. Îndrăznim să trezească și fiara din tine ascuns!

Victoria´s Secret
zile
:
ore
:
minute
:
secunde