Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Twin For Women - EDT

Brand: Azzaro
Azzaro Twin For Women este un parfum floral pentru femei. Ea are o atingere ușoară de fructe de piersic și trandafir, care se combină cu tonul cremos al irisului. Azzaro Twin este destinat femeilor… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Azzaro Twin For Women este un parfum floral pentru femei. Ea are o atingere ușoară de fructe de piersic și trandafir, care se combină cu tonul cremos al irisului. Azzaro Twin este destinat femeilor senzuale care nu se tem să joace dragoste și seducție.

Lansat în 2008.

Compoziție

Cap

trandafir, iris, piersic, migdale, mosc

inimă

-

Fundație

-

Produsul este, de asemenea, în secțiunile