Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Be Delicious - EDP

Brand: DKNY
Parfumul care combină atmosfera unui oraș vechi plin de noi posibilități. Gustați viața în stilul New York. Prima tentație - este mirosul  Evei, care ii trezește lui  Adam pofta și dorinta. Senzație… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Parfumul care combină atmosfera unui oraș vechi plin de noi posibilități. Gustați viața în stilul New York. Prima tentație - este mirosul  Evei, care ii trezește lui  Adam pofta și dorinta. Senzație nevinovată, sexy, în stare proaspătă, provocatoare, senzuală, primitoare si seducătoare care vă va face să doriți să o atingeți,, să vă parfumați și să vă impărtășiți cu alții. DKNY Be Delicious - prospețimea  New Yorkului. Gustați dintr- o bucată de viață, și bucurați-vă de ea!

Compoziție

Cap

grapefruit, magnolie ,castravete

inimă

tuberoza, trandafir, crin de vale, viorele , mere

Fundație

note lemnoase, ambrei alb

zile
:
ore
:
minute
:
secunde