Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Boss No. 6 Bottled - balsam după ras

Brand: Hugo Boss
 Boss. 6 este intentionat ,cu o doză sănătoasă de încredere în sine. Mirosul masculin distinctiv definește succesul, emană încredere și  subliniază partea emoțională a naturii bărbătesti. Acesta este… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

 Boss. 6 este intentionat ,cu o doză sănătoasă de încredere în sine. Mirosul masculin distinctiv definește succesul, emană încredere și  subliniază partea emoțională a naturii bărbătesti. Acesta este un parfum de lux de citrice-condimentate care captivează orice  femeie adevărată. Potrivit pentru uztilizarea zilnică.

Compoziție

Cap

prune, mere, bergamot, citrice geranium, lămâie

inimă

mahon, garoafă roz, scorțișoară

Fundație

lemn de cedru, lemn de santal, vetiver, lemn de maslin, vanilie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde