Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aqva Divina - EDT

Brand: Bvlgari Cod: pBV257
Variante produs (3):

Descriere

Senzual, plin de farmec și seducătoare, acest lucru este parfum noile femei Aqva Divina din Bvlgari 2,015. Compoziție bogată combină note picante și parfum subtil de flori. Te simti mirosul proaspat de bergamotă, împreună cu ghimbir și ambră. Fine adauga o nota de parfum magnolie și gutui. Parfum seducător de perioade de încălzire produce lemn. Bucurați-vă de un sentiment de sexy si eleganta de parfum pur feminin Bvlgari Aqva Divina.

Compoziție

Cap

sare, ghimbir, bergamot

inimă

gutui, magnolie

Fundație

ceară de albine, note lemnoase, ambra

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Bvlgari

Inițial compania bijuterii Bvlgari extins treptat operațiunile în parfum. Bvlgari nu sunt doar bijuterii, dar, de asemenea eșarfe, genți de mână, ochelari de soare, ceasuri de mână și alte accesorii rafinate, a căror creație Bvlgari dedică astăzi. În cele din urmă, meniul de marca si parfumul. Lumea parfumat de parfum a intrat în 1992. Multe dintre produsele lor au fost acordate ca cel mai bun parfum al anului. Arte prezintă compania sa de bijuterii în proiectarea de sticle.

Bvlgari
zile
:
ore
:
minute
:
secunde