Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aqva Divina - EDT

Brand: Bvlgari
Senzual, plin de farmec și seducătoare, acest lucru este parfum noile femei Aqva Divina din Bvlgari 2,015. Compoziție bogată combină note picante și parfum subtil de flori. Te simti mirosul proaspat… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Senzual, plin de farmec și seducătoare, acest lucru este parfum noile femei Aqva Divina din Bvlgari 2,015. Compoziție bogată combină note picante și parfum subtil de flori. Te simti mirosul proaspat de bergamotă, împreună cu ghimbir și ambră. Fine adauga o nota de parfum magnolie și gutui. Parfum seducător de perioade de încălzire produce lemn. Bucurați-vă de un sentiment de sexy si eleganta de parfum pur feminin Bvlgari Aqva Divina.

Compoziție

Cap

sare, ghimbir, bergamot

inimă

gutui, magnolie

Fundație

ceară de albine, note lemnoase, ambra

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde