Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eternity Air For Men - EDT

Brand: Calvin Klein
Eternity Air For Men este un miros fumător aromat pentru bărbații comercializați în 2018. Capul ei este mandarina, boabe de ienupăr împreună cu tonuri marine și ozon. Lavandă, mere verde și frunze… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Eternity Air For Men este un miros fumător aromat pentru bărbații comercializați în 2018. Capul ei este mandarina, boabe de ienupăr împreună cu tonuri marine și ozon. Lavandă, mere verde și frunze violete se află în inimă. Baza este din chihlimbar gri, alge marine și patchouli.

Compoziție

Cap

mandarin, fructe de ienupăr, coarde de mare, tonuri de ozon

inimă

lavanda, mere verde, frunze violete

Fundație

alge marine, patchouli, chihlimbar gri

zile
:
ore
:
minute
:
secunde