Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chance Eau Fraiche - EDT

Brand: Chanel
Chance Eau Fraiche este chiar mai ușoară decât oricând. Ubicuitor, dar ușor ca o briză, acest miros surpriză în fiecare moment. Chance Eau Fraiche este ambalat într-un cerc din sticlă învelit în… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Chance Eau Fraiche este chiar mai ușoară decât oricând. Ubicuitor, dar ușor ca o briză, acest miros surpriză în fiecare moment. Chance Eau Fraiche este ambalat într-un cerc din sticlă învelit în metal. Pentru a sublinia puterea inconfundabilă a parfumului, este verde spumant! Capacul său este înghețat și seamănă cu un cub de gheață. Fiecare detaliu evoca sentimentul de prospețime. Pentru o experiență neașteptată care îi înconjoară purtătorul și o umple cu prospețime curajoasă.

Parfumul a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap
lamaie, cedru
inimă
iasomie de apă, iasomie, piper roz
Fundație
lemn de teak, iris, vetiver, patchouli, chihlimbar, mosc alb

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde