Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Coco Mademoiselle - EDP rezervă 3 x 20 ml

Brand: Chanel
Parfumul Coco Mademoiselle de la Chanel este un eveniment deosebit. Coco Mademoiselle este o aromă proaspătă și senzuală. Este parfumul pentru o femei tânără, sofisticată și sexy, o orășeancă activă… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul Coco Mademoiselle de la Chanel este un eveniment deosebit. Coco Mademoiselle este o aromă proaspătă și senzuală. Este parfumul pentru o femei tânără, sofisticată și sexy, o orășeancă activă mulțumită de viața sa. Compoziția fresh-orientală este o creație a lui Jacques Polge, care a folosit produsele noi a celor mai avansate tehnologii de parfumerie. . Tonurile sale noi, ușoare ale componentelor acestui parfum se îmbină într-un parfum complet modern.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2001.

Compoziție

Cap

portocale, mandarine, floare de portocal, bergamot

Inimă

mimoza, iasomie, trandafir, ylang-ylang

Fundație

fasole tonka, rășină, patchouli, vetiver, vanilie, mosc alb