Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chloé - EDP

Brand: Chloé
Chloé exprimă unicitatea creativă și încrederea în  sine a femeii Chloé . Parfumul proaspăt și foarte feminin prezintă spiritul nestăpânit, cu un sentiment înnăscut de modă și stil. În același mod în… Descriere și parametrii
Variante produs (5):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Chloé exprimă unicitatea creativă și încrederea în  sine a femeii Chloé . Parfumul proaspăt și foarte feminin prezintă spiritul nestăpânit, cu un sentiment înnăscut de modă și stil. În același mod în care Chloé se joacă cu pricepere cu ideile despre feminitate feminitate, la fel ia în mână trandafirul tradițional și îl transformă cu o precizie sofisticată într-un parfum plin de viață. O aranjează în poziții de claritate și căldură, joacă și captivare.

Compoziție

Cap

lici, frezie, bujor

inimă

lăcrămioare, magnolie, trandafir

Fundație

ambră, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Franceză