Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Love Story - EDP 50 ml + lapte de corp 100 ml

Brand: Chloé
Apa de parfum Love Story de la "casa de modă"  este inspirată dintr-o poveste de dragoste care are loc în Parisul romantic, unde lacătele dragostii se află pe podul Pont des Arts. Cu noul parfum veți… Descriere și parametrii

Descriere

Apa de parfum Love Story de la "casa de modă"  este inspirată dintr-o poveste de dragoste care are loc în Parisul romantic, unde lacătele dragostii se află pe podul Pont des Arts. Cu noul parfum veți simți că sunteți încă in Paris.
Parfumerul Anne Flipo a creat acest nou parfum plin de dragoste și romantism. Ea a combinat-o cu o compoziție florală care explorează subconștientul femeilor. Aroma este pură și proaspătă, cu o notă de neroli și iasomie din Madagascar.
Fața parfumului este actrița franceză Clémence Poésy. Reclama a fost filmată cu Média Laurent.

Acest produs a fost lansat în anul 2014.

Compoziție

Cap

neroli

inimă

iasomie, flori de portocal

Fundație

cedru, mosc

Parametrii

Origine
Franceză