Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Happy Spirit - EDP

Brand: Chopard
Parfumul Happy Spirit de la marca Chopard,este un parfum floral, care se deschide cu un ingredient amar de fructe de portocale și zmeură. Inima este florală, cu caprifoi în asociere cu osmanthus.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfumul Happy Spirit de la marca Chopard,este un parfum floral, care se deschide cu un ingredient amar de fructe de portocale și zmeură. Inima este florală, cu caprifoi în asociere cu osmanthus. Inima dulce se transformă apoi într-o bază de lemn de chihlimbar, mosc și cașmir.

Parfumul a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

portocala amara, zmeura

inimă

Pivotant, floare

Fundație

chihlimbar, lemn de casmir, mosc