Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wish Pink Diamond - EDT

Brand: Chopard
Cunoașteți adevăratul diamant printre parfumurile femeilor. Chopard Wish Pink Diamond este un parfum floral-fructat al cărui ingrediente includ caisă, lemn de santal, ambră, mandarină, mosc, frezie,… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Cunoașteți adevăratul diamant printre parfumurile femeilor. Chopard Wish Pink Diamond este un parfum floral-fructat al cărui ingrediente includ caisă, lemn de santal, ambră, mandarină, mosc, frezie, osmanthus, pere, ulei neroli și trandafir.

Parfumul a fost lansat in anul 2005.

 

Compoziție

Cap

caise, lemn de santal, ambra, mandarina, mosc, frezii, pere, neroli, trandafir

inimă

-

Fundație

-