Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rain - EDP

Brand: Clean Cod: pEN007

Descriere

Parfum Apă Clean cu apă Clean cu un miros delicat de flori, păduri rare și fructe atrage femeile care doresc să se simtă curată și proaspătă la un moment dat.

Parfumul Clean Rain a fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

Crin, margarete, pepene verde

inimă

Narcis

Fundație

Mosc

Produkt je také v sekcích

Brand: Clean

Curat de brand a fost infiintata in anul 2003, fondatorul Randi Shinder miros a fost. Este destul de o companie tanara care nu poate chiar și în această perioadă scurtă de timp zíkala clienții lor. Parfumuri si cosmetice unice Clean este curat, blând și ușoară aromă plăcută. Bucurați-vă de momente plăcute cu brand-Clean prea!

Clean
zile
:
ore
:
minute
:
secunde