Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Coach - EDT

Brand: Coach
Coach The Fragrance Eau De Toilette este un parfum floral pentru femei. Capul de fructe este format din pere, mandarină și piper roz. Inima florală include trandafir alb, trandafir bulgar și iasomie.… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Coach The Fragrance Eau De Toilette este un parfum floral pentru femei. Capul de fructe este format din pere, mandarină și piper roz. Inima florală include trandafir alb, trandafir bulgar și iasomie. Baza combină lemn de santal, extract de cedru alb, mușchi de stejar și mosc.

Parfumul a fost lansat pe piată în anul 2016.

Compoziție

Cap

pere,mandarine,grepfruit roz

inimă

trandafir bulgar si alb, iasomie

Fundație

lemn de santal, cedru alb, mosc,muschi de stejar

Produsul este, de asemenea, în secțiunile