Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cool Water Woman - EDT 100 ml + lapte de corp 75 ml + gel de duș 75 ml

Brand: Davidoff
Davidoff Woman Cool Water este inspirat de cele mai frumoase fenomene ale lumii apa: scânteind lacurile de pe insula Hawaii Kauai, lacuri de munte clare din Alpii bavarezi, deversor de vapori de apă… Descriere și parametrii

Descriere

Davidoff Woman Cool Water este inspirat de cele mai frumoase fenomene ale lumii apa: scânteind lacurile de pe insula Hawaii Kauai, lacuri de munte clare din Alpii bavarezi, deversor de vapori de apă din nordul Scoției, marea de azur din Pacificul de Sud. Davidoff Cool Water Woman parfum evoca seara calda petrecut cu aceste apă pură.

Compoziție

Cap

citrice, ananas, coacăze negre, gutui, pepene galben, floare de lotus, nufar

inimă

Rose, iasomie, lacramioare

Fundație

iris, piersic, dud, vetiver, chihlimbar