Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aventus - EDP

Brand: Creed
Aventus de brand Creed este-chypre fructat parfum pentru barbati. Cap de bergamota formeaza, coacaze negre, ananas și mere. Inima este compus din trandafir, patchouli, iasomie si fag marocan. Baza… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Aventus de brand Creed este-chypre fructat parfum pentru barbati. Cap de bergamota formeaza, coacaze negre, ananas și mere. Inima este compus din trandafir, patchouli, iasomie si fag marocan. Baza dominate de mosc, mușchi de stejar, vanilie si chihlimbar gri.

 

Acesta a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

bergamot, coacaze negre, ananas, mere

inimă

mesteacăn, patchouli, trandafir, iasomie marocan

Fundație

mosc, mușchi de stejar, vanilie, chihlimbar gri

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde