Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Daisy - EDT

Brand: Marc Jacobs
Permiteți-vă să pătrundă razele soarelui cu parfumul Daisy. Este un parfum proaspat, cu o inocență jucăușă. Acesta este original, spumante si seducatoare, cu un sentiment de lejeritate. aromă de… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Permiteți-vă să pătrundă razele soarelui cu parfumul Daisy. Este un parfum proaspat, cu o inocență jucăușă. Acesta este original, spumante si seducatoare, cu un sentiment de lejeritate. aromă de fructe este completată de introducerea de petale violet. Inima este floral bază completează mosc, vanilie si lemn alb. Daisy rafinament și delicat sale, în același timp capriciilor captează aroma stil clasic lustruit de sex feminin de Marc Jacobs.

Compoziție

Cap
căpșuni, petale de violete, grapefruit roșu
inimă

gardenie, violet, Jasmine

Fundație
mosc, vanilie, lemn alb
zile
:
ore
:
minute
:
secunde