Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Daisy Eau So Fresh - EDT 75 ml + lapte de corp 75 ml + gel de dus 75 ml

Brand: Marc Jacobs Cod: pMC073

Descriere

Fermecător, capricios, plin de viață -anume asa este Daisy Eau So Fresh. Este o versiune mai îndrăzneață a parfumului original, Daisy. 

Parfumul a fost lansat în anul 2011.

Compoziție

Cap

grapefruit, pere, zmeura, tonuri verzi

inimă

viorele, iasomie, lychee, mar-floare, trandafir

Fundație

lemn de cedru, prune, mosc

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Marc Jacobs

Marc Jacobs talent exceptional sa manifestat deja ca un tineret, atunci când, ca un student de design a primit mai multe premii prestigioase. În 1986, prima colecție vreodată propria sa muncă, care a obținut un succes imens. Împreună cu partenerul său de afaceri, Robert Duffy a fondat compania de moda, care în 1997 a fuzionat cu casa de designer Luis Vuitton, Jacobs unde sa alăturat postul de director artistic. Un alt premiu prestigios nu a fost mult timp să aștepte, și colecția sa de trofee în fiecare an a crescut. Marca Marc Jacobs inactiv și aduce pe piata un lux ceas.

...Mărimi
Marc Jacobs
zile
:
ore
:
minute
:
secunde