Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Instinct - deodorant în spray

Brand: David Beckham Cod: pDB050
Variante produs (1):

Descriere

Concentrația netă de nerv și energie. De mirosul lovituri fulger imediat de prospețime datorită bergamot italian, în timp ce un amestec spumant de portocale mandarine, și acesta oferă înveselitor de deschidere coardă. puterea instinctivă de caracter și intuiție.

Trio neașteptat și surprinzător de elemente contrastante, în inima parfumului duce la parfumuri cu adevărat modernă. Se încălzește anason stelat picant, vibratii subtile de cardamom picant și nedisimulată forțele de provocare cuișoare miros dezvăluie personalitatea neconvențională și fără compromisuri. Senzuala plin de adancimea emoție.

Acum vine cuvântul dintr-un val de senzualitate ca atemporală și prețioase vetiver Haiti și paciuli intensă. Această senzualitate este reliefată atingere moale chihlimbar alb. Această concluzie parfumat care redefinește codul masculinitatea elegant.

Compoziție

Cap

Bergamota italiana, Orange, mandarin

inimă

anason stelat, cardamom, cuișoare

Fundație

Vetiver haitian, paciuli, ambră albă

Brand: David Beckham

Un mare talent de fotbal David Beckham, care sa născut în Londra în 1975, în câțiva ani a devenit fata de sport si moda campanii simboluri. Introducerea primul său parfum îndeplinit rapid așteptărilor, deoarece combină sportul cu eleganța prospețime. Acesta este destinat oamenilor curajoși și energetice. Sub numele de marcă David Beckham va găsi o gamă plăcută de parfumuri pentru bărbați, și ceea ce este mai mult - fiecare dintre ele are o contrapartidă fermecător femeie. David Beckham parfum promite o experiență de curat și de lux.

David Beckham
zile
:
ore
:
minute
:
secunde