Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Desire Blue - EDT

Brand: Dunhill
Parfumul   păcii.  Acest parfum este  destinat pentru bărbații  înțelepti, eleganți și activi, care mai presus de toate își apreciază  valorile… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfumul   păcii.  Acest parfum este  destinat pentru bărbații  înțelepti, eleganți și activi, care mai presus de toate își apreciază  valorile  adevărului  interior și valorile spirituale. Barbatii care  reflecteză supra   vieții  și lume în profunzime și mereu căuta unui echilibru dintre  sufletul său, dorințe  și viața. Puterea lor nu se află în "bărbăția musculara", dar în   individualitatea bărbateasca. Sinonimele parfumului sunt: ​​distinctiv,  contemplativ, senzual și romantic. Culoarea  flaconului  evoca pace si suflet, seninătate și o dorință de împlinire spirituală.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarin, lychee, frunze de lotus

inimă

briza marii coardă, floare de portocal, lemn trandafir, Driftwood.

Fundație

ambră, mosc, boabe de tonka.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde