Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fuel For Life Woman - EDP

Brand: Diesel
Diesel For Life Woman este un parfum floral-fructat pentru femei. Această poțiune mitică prețioasă, a cărei fiecare picătură este simbolul feminității, sparge inima și vă oferă o senzualitate… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Diesel For Life Woman este un parfum floral-fructat pentru femei. Această poțiune mitică prețioasă, a cărei fiecare picătură este simbolul feminității, sparge inima și vă oferă o senzualitate periculoasă. Această combinație de flori, fructe și mirodenii nu vă va lăsa să se răcească.

Parfumul a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

mandarin, piper roz

inimă

iasomie, nucsoara

Fundație

vetiver, patchouli