Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fahrenheit - gel de duș

Brand: Dior
Miros pentru bărbatul care a descoperit armonia interioară, adevărul său, care deschide porțile lumii îmbogățită prin propriile emoții și puterea spiritului. Aroma plină de paradoxuri - caldă și rece… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Miros pentru bărbatul care a descoperit armonia interioară, adevărul său, care deschide porțile lumii îmbogățită prin propriile emoții și puterea spiritului. Aroma plină de paradoxuri - caldă și rece in acelasi timp, fragilă, dar puternică, fină si bărbătească în același timp.

Parfumul a fost lansat în 1988.

Compoziție

Cap

bergamota, lamaie, lavanda, flori de păducel

inimă

ceară de albine, chihlimbar, flori de viorele

Fundație

lemn de santal, lemn de cedru, piele

zile
:
ore
:
minute
:
secunde