Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

J´Adore Infinissime - EDP

Brand: Dior
J'Adore Infinissime este un parfum uimitor pentru femeile elegante. Capul excepțional conține piper roz, portocale roșii și bergamotă. Inima ne încălzește pe fiecare datorită crinului văii, tuberozei… Descriere și parametrii

Descriere

J'Adore Infinissime este un parfum uimitor pentru femeile elegante. Capul excepțional conține piper roz, portocale roșii și bergamotă. Inima ne încălzește pe fiecare datorită crinului văii, tuberozei, ylang-ylang, iasomiei și trandafirului. Sfârșitul este excelent datorită lemnului de santal. 

Parfumul a fost lansat pe piață în septembrie 2020.

Compoziție

Cap

piper roz, bergamota, portocale roșii

Inimă

tuberoza, crin de vale, ylang-ylang, iasomie, trandafir

Fundație

lemn de santal

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde