Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Black Friday este aici: Cumpărătura anului cu reduceri până la 90 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green Wood - EDT

Brand: Dsquared²
Green Wood este apa de toaletă pentru bărbați care doresc să fie în centrul atenției. Acest parfum modern, este potrivit pentru orice ocazie. Începutul parfumului este inspirat de lămâie, piper si… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Green Wood este apa de toaletă pentru bărbați care doresc să fie în centrul atenției. Acest parfum modern, este potrivit pentru orice ocazie. Începutul parfumului este inspirat de lămâie, piper si Santolina. Notele de mijloc au cedru, vetiver și rășină. Iar la sfârșit se aude mosc, ambroxan și cypriol. Nu pierdeți ocazia unică de a fi irezistibil.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2019.

Compoziție

Cap

lămâie, piper, Santolina

Inimă

cedru, vetiver, rășină

Fundație

mosc, ambroxan, cypriol

zile
:
ore
:
minute
:
secunde