Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green Tea Mimosa - EDT

parfum proaspăt floral, ideal pentru zilele de vară. Acest parfum vă va însoți în amiezile călduroase, la cafeaua de după masă și la plimbările romantice la apus de soare. Sticluța este realizată în… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

parfum proaspăt floral, ideal pentru zilele de vară. Acest parfum vă va însoți în amiezile călduroase, la cafeaua de după masă și la plimbările romantice la apus de soare. Sticluța este realizată în culori florale. După aplicare veți simți mai întâi ceaiul verde și citricele. Nota de mijloc, cum sugerează și numele este mimoza. Iar la bază puteți expecta helitrop și chihlimbar.

 

Green Tea Ambrete a fost lansat pe piață în anul  2016.

Compoziție

Cap

ceai verde, citrice

inimă

mimoză

Fundație

heliotrop, chihlimbar

zile
:
ore
:
minute
:
secunde