Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Emporio Armani Diamonds Violet - EDP

Brand: Armani
Parfum plin de farmec a lui femei Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Violet a fost lansat în 2015. Mix de fructe-floral combina note de zmeura si litchi și extracte de fructe exotice. Inima… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum plin de farmec a lui femei Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Violet a fost lansat în 2015. Mix de fructe-floral combina note de zmeura si litchi și extracte de fructe exotice. Inima combină flori delicate, cum ar fi trandafiri și violete delicate. Compoziție închide atingere de patchouli și praline dulci.

Compoziție

Cap

passionfruit, lychee, zmeura

inimă

violet, trandafir, crin de vale

Fundație

vanilie, patchouli, praline

Parametrii

Origine
Italiană