Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Celebrate N.O.W. - EDP

Brand: Escada
Sărbătoriți ACUM este un parfum oriental-floral pentru femei. La început, un ghimbir șocant se trezește și, după un timp, intră în tonurile de flori ale magnoliei. Sfârșitul mirosului este vanilie… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Sărbătoriți ACUM este un parfum oriental-floral pentru femei. La început, un ghimbir șocant se trezește și, după un timp, intră în tonurile de flori ale magnoliei. Sfârșitul mirosului este vanilie dulce, scorțișoară inconfundabilă și fasole tonka.

Lansat în 2017.

Compoziție

Cap

ghimbir

inimă

magnolie

Fundație

scorțișoară, vanilie, fasole tonka

zile
:
ore
:
minute
:
secunde