Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Knowing - EDP

Brand: Estée Lauder
Știind de la Estée Lauder este un parfum floral impecabil pentru femeile care solicită. Acest miros elegant este destinat tuturor femeilor care doresc să devină steaua serii. Parfum Cunoscând mirosul… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Știind de la Estée Lauder este un parfum floral impecabil pentru femeile care solicită. Acest miros elegant este destinat tuturor femeilor care doresc să devină steaua serii. Parfum Cunoscând mirosul curat cu o coardă pronunțată picantă, înflorit cu trandafir, iasomie, mimoza și alte flori. Eleganța neobișnuită îi conferă mirosului o notă lemnoasă cu un lichen.

Parfumul a fost creat de Jean Kerleo în 1988.

Compoziție

Cap

aldehide, mimoza, coriandru, tuberoza, pepene galben, prune, tonuri verzi, trandafiri

inimă

flori de portocale, frunze de laur, patchouli, rădăcină violetă, iasomie, crin de vale, cedru, cardamom

Fundație

condimente, lemn de santal, chihlimbar, patchouli, mosc, radacina violeta, lichen, vetiver

Produsul este, de asemenea, în secțiunile