Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eternity Now For Men - EDT

Brand: Calvin Klein
O aroma  bărbăteasca, puternica si moderna,  Eternity Now  de Calvin Klein pentru 2015. Ascunde în sine  o dorința  și pasiunea infinita. Compoziția  originala a   parfumului  Eternity Now … Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

O aroma  bărbăteasca, puternica si moderna, Eternity Now de Calvin Klein pentru 2015. Ascunde în sine  o dorința  și pasiunea infinita. Compoziția  originala a   parfumului Eternity Now interconecteaza notele picante, aroma dulce a cocosului si  de lemn. Aceste tonuri unice  va stimuleaza si va ofera energie. Încercați aroma plina de contraste și conexiuni neașteptate. Îmbogăți-va stilul cu aroma oriantala si oferiti originalitate cu un strop de eleganta si seductie.

Compoziție

Cap

nucă de cocos, ghimbir, anason stelat

inimă

cedru, patchouli, carambola

Fundație

vanilie, boabe de tonka, cedru

zile
:
ore
:
minute
:
secunde