Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Vanderbilt - EDT

Brand: Gloria Vanderbilt Cod: pVN001
Variante produs (2):

Descriere

In anul 1982 el a produs un brand Gloria Vanderbilt parfum numit Vanderbilt. Acesta este un parfum floral oriental pentru fete si femei care iubesc luxul si rasfatat le place să plece.

Compoziție

Cap

aldehide, bergamot, note verzi, neroli, ananas

inimă

iasomie, floare de portocal, trandafir, tuberoza, ylang-ylang

Fundație

scorțișoară, mosc, opoponax, vetiver, lemn de santal, vanilie

Produkt je také v sekcích

Brand: Gloria Vanderbilt

Gloria Vanderbilt sa născut în 1924 într-o familie bogată din New York. A studiat arta si ea a devenit un pictor de succes, și mai târziu a început proiectarea modele pe țesături, portelan si sticla. Mai târziu, cu toate acestea, Gloria a decis să pătrundă în lumea parfumurilor, astfel încât în ​​1982 a unit forțele cu L'Oreal și a început să producă primul parfum Gloria Vanderbilt.

Gloria Vanderbilt
zile
:
ore
:
minute
:
secunde