Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aqua Allegoria Pera Granita - EDT

Brand: Guerlain
Lăsați-vă vrăjit de mirosul de Aqua Allegoria Pera Granita de la Guerlain - Această compoziție floral-fructat a fost creat în 2016 și se deschide cu note proaspete de lamaie, bergamot si grapefruit.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Lăsați-vă vrăjit de mirosul de Aqua Allegoria Pera Granita de la Guerlain - Această compoziție floral-fructat a fost creat în 2016 și se deschide cu note proaspete de lamaie, bergamot si grapefruit. In inima ascunde pere, floare de portocal si osmanthus În cele din urmă, va face apel licheni, lemn de cedru si mosc alb.

Compoziție

Cap

lamaie, bergamot, grapefruit

inimă

pere, floare de portocal, osmanthus

Fundație

mușchi, cedru, mosc alb

Parametrii

Origine
Franceză