Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Petite Robe Noire - EDT

Brand: Guerlain Cod: pGR067
Variante produs (3):

Descriere

La Petite Robe Noire Apă de Toaletă Lansată în 2012 este un parfum floral-fructat pentru femei. Capul conține iasomie, trandafir și tonuri verzi. Puteți mirosi vișini, mere, coacăze negre și flori portocalii în inima voastră. Patchulele cu chihlimbar alb și mosc alb închid compoziția.

Compoziție

Cap

iasomie, trandafir, tonuri verzi

inimă

vișine, floare de portocal, măr, coacăz negru

Fundație

patchouli, ambra albă, mosc alb

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Guerlain

Casa de moda Guerlain a fost fondată în 1828 de către Pierre Francois Pascal Guerlain. Pierre în colaborare cu fiii săi creat pentru fiecare client miros complet individuală, care, desigur, a adus un mare succes. World of parfumuri și cosmetice supraviețuiește cu succes de mai multe generații, cu admirație fără precedent. În prezent, continua traditia deja 4. Generație Guerlain, a cărui casă a devenit parte din istoria de la Paris. Toate Guerlain parfum avut un mare succes. De atemporalitate lor se dovedește Shalimar parfum, care a fost creat în 1925, dar încă face parte din parfumul său excepțional printre cele mai populare parfumuri.

...Mărimi
Guerlain
zile
:
ore
:
minute
:
secunde