Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dare For Men - EDT

Brand: Guess
După două parfumuri pentru femei. Dare și Double Dare, marca a introdus o versiune masculină Dare For Men în 2016, care oferă libertate, sexappeal și aventură. Acest parfum aromat și picant a fost… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

După două parfumuri pentru femei. Dare și Double Dare, marca a introdus o versiune masculină Dare For Men în 2016, care oferă libertate, sexappeal și aventură. Acest parfum aromat și picant a fost creat de parfumerierul francez Jacques Huclier. Capul este alcătuit din bergamot și ardei iute împreună cu boabe de ienupăr. Inima este compusă din lemn de cașmir, iasomie și geranium. In baza veti simti cedru, patchouli și mosc .

Compoziție

Cap

bergamot, ardei iute, boabe de ienupăr

inimă

pelargonia, lemn de cașmir, iasomie

Fundație

mosc, patchouli, lemn de cedru

zile
:
ore
:
minute
:
secunde