Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eau De Néroli Doré - EDC

Brand: Hermes
Apa de Neroli Doré de la Hermes e este un parfum care are compoziții simple și originale. parfum de vară, care este de-lămâie proaspătă este perfect atât pentru bărbați și femei. Este un parfum… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Apa de Neroli Doré de la Hermes e este un parfum care are compoziții simple și originale. parfum de vară, care este de-lămâie proaspătă este perfect atât pentru bărbați și femei. Este un parfum unisex, va incurajam. Se compune din portocală amară, neroli și șofran.

Jean-Claude Ellena este în valoare de a face acest parfum. Acesta a introdus pe piață în 2016.

Compoziție

Cap

portocale amare

inimă

neroli

Fundație

șofran

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde