Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Elixir Des Merveilles - EDP

Brand: Hermes
Elixir des Merveilles de brand Hermes este parfumuri pentru femei fougerová cu accente lemnoase. Scent creat de parfumierul Jean Claude Elle până în 2006. Acesta combină tonuri… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Elixir des Merveilles de brand Hermes este parfumuri pentru femei fougerová cu accente lemnoase. Scent creat de parfumierul Jean Claude Elle până în 2006. Acesta combină tonuri amare de coaja de portocala cu caramel dulce si vanilie. Mai mult decât atât, într-o armonie perfectă combină note lemnoase, boabe de tonka, chihlimbar, rășini, tămâie, balsamurilor peruvian si patchouli.

Compoziție

Cap

coajă de portocală, caramel, balsamurilor peruvian

inimă

tamaie, paciuli, rasini, vanilie

Fundație

lemn de santal, boabe de tonka, stejar, cedru, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde