Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Honey - EDP

Brand: Marc Jacobs
Miere de marca Marc Jacobs este un parfum floral-fructat pentru femei. Mirosul a participat Annie Buzantian și Ann Gottlieb. Introducerea apare cocktail de fructe de pere și mandarinei, pumn… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Miere de marca Marc Jacobs este un parfum floral-fructat pentru femei. Mirosul a participat Annie Buzantian și Ann Gottlieb. Introducerea apare cocktail de fructe de pere și mandarinei, pumn condimentat. În centrul de piersici coapte ascuns cu o floare de portocale și caprifoi. În concluzie, mirosul de vanilie fixe cu miere si note lemnoase.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

pere, mandarine, pumn

inimă

piersic, floare de portocal, caprifoi

Fundație

note lemnoase, vanilie, miere