Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hugo Iced - EDT

Brand: Hugo Boss
Răcoritor Iced parfum aromat Hugo de Hugo Boss e. Parfum masterat desemnate este în stare proaspătă, modernă, energizant. Perfect potrivit pentru oraș. Notele principale sunt menta si ceai. La inima… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Răcoritor Iced parfum aromat Hugo de Hugo Boss e. Parfum masterat desemnate este în stare proaspătă, modernă, energizant. Perfect potrivit pentru oraș. Notele principale sunt menta si ceai. La inima se va simți portocală amară și ienupăr. Vetiver întregul cântec închide dorința impetuos și dulce.

Parfum Acesta a fost lansat în ianuarie 2017.

Compoziție

Cap

ceai de menta

inimă

ienupăr, portocala amara

Fundație

vetiver

zile
:
ore
:
minute
:
secunde