Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Illicit - EDP

Brand: Jimmy Choo
O, florale, dulci parfum miere moderne pentru femei - este ilicit de marca Jimmy Choo pentru toate fetele și femeile care sunt încrezător, știe ce vrea, și du-te pentru obiectivul dvs..… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

O, florale, dulci parfum miere moderne pentru femei - este ilicit de marca Jimmy Choo pentru toate fetele și femeile care sunt încrezător, știe ce vrea, și du-te pentru obiectivul dvs.. Parfumul este conceput pentru femeile care sunt seducatoare, cum ar fi riscul și viața în direct la maxim.

 

Parfumul a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

ghimbir, portocale amare

inimă

trandafir, iasomie Sambac

Fundație

miere, ambra, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde