Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L`Eau D`Issey - EDP

Brand: Issey Miyake
L´Eau D´Issey este o reflectare fidelă a creativității Issey Miyake , legată în mod intim de valorile și cerințele sale. El își exprimă personalitatea, ideile de frumusețe, libertate și bucurie în… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

L´Eau D´Issey este o reflectare fidelă a creativității Issey Miyake , legată în mod intim de valorile și cerințele sale. El își exprimă personalitatea, ideile de frumusețe, libertate și bucurie în viață. Surprinzatoare, seducatoare, seducatoare si magica. Sursa senzualității și prospețimii vieții. Miroase cu imprastiere generoasa si durabilitate incantatoare.

Compoziție

Cap

lotus, trandafir, frezie, calone

inimă

osmanthus, crin

Fundație

mosc, lemn de santal, lemn de cedru