Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Le Bain - gel de duș

Brand: Joop!
Căutați prospețimea care vă va însoți pe parcursul zilei? Parfumul Le Bain aduce un parfum floral-oriental pentru femeile care doresc puritate, lejeritate și eleganță. Compoziția parfumului floral… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Căutați prospețimea care vă va însoți pe parcursul zilei? Parfumul Le Bain aduce un parfum floral-oriental pentru femeile care doresc puritate, lejeritate și eleganță. Compoziția parfumului floral-fructat este completată de o aromă de vanilie seducătoare, mosc, chihlimbar, lemn de santal și heliotrop.

Parfumul a fost lansat în 1989.

Compoziție

Cap
lychee, prune, bergamot, flori de portocal
inimă

crin de vale, trandafir, iasomie

Fundație
mosc, chihlimbar, vanilie, lemn de santal, heliotrop