Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Kenzo Amour - EDP

Brand: Kenzo
Calea iubirii .... parfum senzual Kenzo Amour aduce un omagiu întregului continent asiatic. Baza sunt toate olfactivă memorabile și fragmente vizuale de la excursii în India, Indonezia,… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Calea iubirii .... parfum senzual Kenzo Amour aduce un omagiu întregului continent asiatic. Baza sunt toate olfactivă memorabile și fragmente vizuale de la excursii în India, Indonezia, Japonia, etc Kenzo Amour este un floral-lemnoase femei de parfum cu tonuri de vanilie.

 

Parfumul a fost lansat în 2006.

Compoziție

Cap

floare de cireș, frangipani

inimă

ceai alb, orez, vanilie

Fundație

tămâie, lemn Thanaka

Parametrii

Origine
Franceză