Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

L´Eau Kenzo Intense - EDP

Brand: Kenzo
Doamnelor parfum Kenzo Kenzo Eau Intense inspirat L`de gravitate, de intensitate și seducătoare. Compoziție armonică conectează parfumul florilor delicate si fructe suculent. Miroși note de măr roșu,… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Doamnelor parfum Kenzo Kenzo Eau Intense inspirat L`de gravitate, de intensitate și seducătoare. Compoziție armonică conectează parfumul florilor delicate si fructe suculent. Miroși note de măr roșu, care adauga o nota de crini delicate, bujori si lotus.

Compoziție

Cap
Red Apple
inimă
lotus, bujor, crin
Fundație

Patchouli

Parametrii

Origine
Franceză