Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Nuit De L´ Homme - deodorant solid

Seara, este cu siguranta momentul potrivit pentru un parfum elegant si senzual, în special în ceea ce privește mirosul misterios cum ar fi YSL La Nuit De L´Homme. Este al treilea parfum al unei… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Seara, este cu siguranta momentul potrivit pentru un parfum elegant si senzual, în special în ceea ce privește mirosul misterios cum ar fi YSL La Nuit De L´Homme. Este al treilea parfum al unei colecții sofisticate L´Homme. Notele de bergamot, cardamom si cedru dau parfumul puterii unui om bogat, în timp ce note de lavanda si vetiver aduce senzualitate la parfum. Este un parfum sexy, care este ideal pentru serile tentante.

Compoziție

Cap

cardamom

inimă

bergamota, lavanda, cedru

Fundație

vetiver, cumarină

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde