Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

La Vie Est Belle - EDP 30 ml + lapte de corp 50 ml

Brand: Lancome
La Vie Est Belle este un parfum floral-fructat pentru femei de la Lancome, creat în 2012. Conceptul acestui parfum este axat pe ideea de frumusețe simplă și naturală, parfumul este destinat tuturor… Descriere și parametrii

Descriere

La Vie Est Belle este un parfum floral-fructat pentru femei de la Lancome, creat în 2012. Conceptul acestui parfum este axat pe ideea de frumusețe simplă și naturală, parfumul este destinat tuturor celor care pot găsi plăcere chiar și în lucruri obișnuite.

Compoziție

Cap

pere, coacăze negre

inimă

iris, iasomie, flori de portocal

Fundație

vanilie, boabe tonka, paciuli

Parametrii

Origine
Franceză