Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Venezia - lapte de corp

Descriere: Venezia de Laura Biagiotti brand este mai dulce, parfum oriental pentru femeile care doresc un miros mai puternic. Dacă sunteți printre cei, veți mirosi cu siguranta Venezia livra - la… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Descriere:

Venezia de Laura Biagiotti brand este mai dulce, parfum oriental pentru femeile care doresc un miros mai puternic. Dacă sunteți printre cei, veți mirosi cu siguranta Venezia livra - la începutul ascunde piersici, prune și coacaze negre, o inimă este destul de floral, lemnos de bază este amestecat cu vanilie și rășini. Lucas a creat parfumul Sieuzac aMichel Almairac.

A fost lansat în 2012.

Compoziție

Cap

ylang-ylang, prune, coacaze negre

inimă

osmanthus, ttrandafir , iasomie

Fundație

rășini, vanile, lemn de santal

Parametrii

Origine
Italiană